Sportmassage

Sportmassage zorgt voor een optimaal herstel van spieren. Voorafgaand aan de training zorgt deze massagevorm voor een goede doorbloeding van de spieren en voor een optimale voorbereiding op de sportprestatie. Na de training biedt sportmassage uitkomst bij het afvoeren van aangemaakte afvalstoffen en het verminderen van spierpijn. De gebruikelijke duur voor een sportmassage is 30 minuten. De duur van de gratis sportmassage in combinatie met sommige personal training abonnementen is 20 minuten.

Therapeutische massage

Heb je een blessure of last van stijve spieren in bijvoorbeeld benen, rug, nek of schouders dan biedt therapeutische massage uitkomst! De therapeutische techniek is er op gericht klachten zo effectief mogelijk te verminderen.

Triggerpoint massage

Spierknoopjes kunnen lokaal en zelfs ook op andere plekken in het lichaam ernstige pijnklachten veroorzaken. Door het toepassen van triggerpoint massage worden de diepe weefsels in het lichaam bereikt, waardoor pijnklachten bij de kern worden aangepakt.

Tarieven en vergoeding

Alles over acties, tarieven en vergoedingen is te vinden op onze tarieven pagina. Handig om te weten is dat wanneer jij massage combineert met houdingsadvies en optimalisatie, je aanvullende verzekering hier een deel van vergoedt. Je ontvangt dan meer voor minder!

Boek nu jouw afspraak

Laden...