Bij de Medische Personal Training ben je er van verzekerd dat er met meer dan alleen een sportgerichte blik gekeken wordt. De therapeutische achtergrond van jouw personal trainer maakt dat er op een optimale medische wijze getraind wordt. Heb je last van knie-rug-nek of schouderpijn of kamp je met andere klachten zoals bijvoorbeeld een hernia, whiplash, multiple sclerose, bechterew, hypermobiliteit, osteoporose, hyperventilatie, COPD, KANS of bekken instabiliteit. Dan is de medische personal training uiterst geschikt voor jou.

Door onze medische personal training heb je iedere training een volledig uur therapeutische aandacht, waardoor we op een effectieve wijze aan jouw doelen werken. Of deze doelen nu gericht zijn op afvallen, kracht of conditieopbouw of het verbeteren van jouw lichamelijke klacht, wij maken het samen mogelijk om jouw doelen te bereiken. Uiteraard wordt ook deze vorm van personal training aangevuld met bijpassend voedingsadvies!

Staat je lichamelijke klacht niet op de lichamelijke klachten lijst, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden om jou medisch personal te begeleiden.

medisch personal training mensendieck