Als personal trainers zijn wij de professionele, stimulerende, motiverende kracht die jou je doelen laat behalen! Wil je graag afvallen, gespierder of krachtiger worden en je conditie verbeteren? Onze specifiek op jou aangepaste individuele trainingen zijn bijzonder effectief.

Krachttraining en conditietraining

Ben je van plan sterker, breder en/of conditioneel fitter te worden. Werk je hier al tijden aan maar valt het resultaat tegen of gaat het je te langzaam? Door samen met onze personal trainers aan je doelen te werken weet jij zeker dat je het maximale uit je training haalt.​ Onze trainers zijn expert op het gebied van kracht, groei en conditie. Onze kunde op dit gebied in combinatie met perfect afgestemd voedingsadvies maakt dat jij op een optimale en structurele wijze je doelen gaat behalen!

Afvallen & voedingsadvies

Ben je al tijden van plan om af te vallen? Heb je het al te vaak geprobeerd en lukt het telkens niet of komen de kilo's er toch telkens weer aan? Dan is het nu tijd om het anders te doen. Tijd voor een effectieve aanpak met blijvend resultaat. Dat is waar wij voor staan! Onze personal trainers ​maken het voor je mogelijk op een gezonde manier minimaal één kilo per week af te vallen. Dit door een perfect afgestemde training in combinatie met bijpassend voedingsadvies. Door onze professionele en stimulerende begeleiding zorgen wij ervoor dat je afvalt, fitter en sterker wordt!

Groepslessen

Ben je met zijn tweeën, drieën of misschien wel met met zijn vieren en lijkt het je fijn om in een door je zelf samengestelde groep te trainen? Dit is bij ons uiteraard ook mogelijk! Wij bieden je groepslessen gericht op het algemene doel van de door jouw samengestelde groep. Zo kun jij onder professionele begeleiding samen met je vrienden. familie, kennissen of collega’s aan jullie doel werken. Hierbij verdeelt onze personal trainer zijn aandacht over de groep en worden de kosten voor deze training gedeeld!

Boek nu jouw afspraak

Laden...